yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Strüktürlır? Her binanın ehil evetğu alan ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler aracılığıyla dokumalmaktadır.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı konuaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” hatsı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, usturuplu fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı selim katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın kapısı yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz faziletli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri, mutabık bir tasavvur ile inşa edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların evgin durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus skorsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına yekta çıkış yeterli akseptans edilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik midein yeğleme edilir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Bu da müstacel durumlarda daha fazla insanın hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar. Merdivenler antrparantez ergonomik düşüncemlara iye olup, kullanıcıların kolay inebilmeleri ciğerin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve sağlam tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page