Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni süje serlığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler muhtevain bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları horda görev almaktadır.

Göreceksiniz ki bu kerte yüksek birinci sınıf yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık yürekin yeğleme edilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli oflaz ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye artışını getirmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve dışarıya mevsuk açılmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha şiddetli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır Yangın Merdiveni Kapısı ve talebe göre farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istem olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması konstrüksiyonlabilmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha koca mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dizayn olarak başkalık göstermekle yan yana ortak özellikleri, dayanıklı ve muhkem strüktürda olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın bapları, yangın eminği midein eleştiri öneme ehil olan strüktürel unsurlardır. Ivedi durumlarda güvenli bir kaçış uydurmak için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları genellikle yangın dayanımı şiddetli malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Report this wiki page