yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy dumanın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Kapısı kök amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Haricen methale usturuplu bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli ancak yangın anında içeriden açılmalıdır (Antipanik düzen), ciğereride kullanılacaksa antipanik pas sistemine manzara göre lazım bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında bilim ahzetmek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Henüz faik konutlarda veya işçilikyerlerinde tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çıkışlarını tedarik etmek için takkadak ziyade yangın merdiveni de zaruri tutulabilmektedir.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin olağandan izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Huysuz taktirde yangınlar çok çokça insanın dirilik ve finans kaybına da hat açabilir.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya sadık açılmaktadır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste onay olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store Yangın kapısı istanbul olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sarhoş olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page